Etiquetes

23 de març 2012

Perquè triar un coixí de closca d'espelta?



La closca d’espelta conté fins al 90% d’àcid silícic, que actua a traves de la pell i porta els seus beneficis a tot el cos. Es considera el remei més eficaç i natural contra les contractures musculars, els dolors a l’esquena i les plagues de la pell. En línea general millora la circulació sanguínia i els teixits connectius. L’àcid silícic afavoreix també la relaxació i millora la qualitat de la són, ajudant els nens fins dels primers dies de vida a establir un contacte relaxat amb el nou entorn.


La closca d’espelta és antial•lèrgica, els àcars no hi nidifiquen i aquesta característica la classifica com el suport més higiènic i natural per el nadó.


A diferencia dels coixins omplert amb materials sintètics , un coixí ple de closca d’espelta és com un organisme viu, que respira i canvia forma per adaptar-se als usos més diferents. Gràcies a l’estructura transpirant de la closca d’espelta l’aire travessa la trama de cotó i manté el coixí sempre fresc i sec. El nadó que descansa sobre un d’aquests coixins no tindrà calor a l’estiu perquè el seu cos podrà transpirar lliurement, sense cap acumulació d’humitat.


La característica elasticitat de la closca d’espelta li permet adaptar-se al vostre cos sense molestar. Us oblidareu del coixí, només hi sereu vosaltres dos gaudint d’un dels moment més emotius. Si trieu el coixí per embaràs i lactància experimentareu els beneficis de la closca d’espelta també en els últims mesos de l’embaràs.

La tradició rural, que coneix com ningú la riquesa dels remeis naturals, utilitza coixins plens de closca d’espelta per afavorir el son i calmar els dolors musculars.

1 comentari:

  1. Gracias por esta información, no la conocía, pero ¿será difícil conseguirla? Indagaré para obtener más información.
    Mari Carmen

    ResponElimina